En este momento estás viendo L’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual i l’Ajuntament de Geldo juntament amb la col·laboració de l’IVC, organitzen un cicle de projeccions amb lespel·lícules guanyadores dels Premis Berlanga 2023

L’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual i l’Ajuntament de Geldo juntament amb la col·laboració de l’IVC, organitzen un cicle de projeccions amb lespel·lícules guanyadores dels Premis Berlanga 2023

  • Categoría de la entrada:AVAV

Les projeccions se celebren el dissabte 16 i diumenge 17 de desembre en el Palau de Medinaceli de Geldo. El cicle s’emmarca dins de les activitats de la Capitalitat Cultural Valenciana de Geldo organitzades per la Conselleria de Cultura i Esport.

L’Ajuntament de Geldo, amb la col·laboració de La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura, han organitzat un cicle de projeccions amb les pel·lícules guanyadores de la passada edició dels Premis Berlanga de l’Acadèmia Valenciana de l´Audiovisual, els dies dissabte 16 i diumenge 17 de desembre en el Palau de Medinaceli de la xicoteta localitat de la comarca de l’Alt Palància. Totes les projeccions són gratuïtes fins a completar aforament.

El cicle s’inicia el dissabte 16 de desembre, a les 18 hores, amb la presentació d’aquesta iniciativa i la posterior projecció de les dues pel·lícules guanyadores en el gènere de ficció; el curtmetratge ‘Hàbitat’, dirigit per Elena Escura i produït per Aire de Cinema i Wicker Films, i el llargmetratge ‘Kepler Sexto B’, dirigit per Alejandro Suárez Lozano i produït per Turanga Films. Després de la projecció, se celebrarà un col·loqui amb Mila Luengo, productora executiva de ‘Hàbitat’; Sergi Miralles, productor de ‘Hàbitat’; Ana Camacho i Lina Badenes, productores de ‘Kepler Sexto B’, i Maje Tarazona, directora d’art de ‘Kepler Sexto B’.

En el matí del diumenge 17, a les 11.30 hores, es projecten els guardonats en la secció d’animació: el curtmetratge ‘Becarias’, dirigit per Marina Cortón, Marina Donderis i Núria Poveda, i produït per Pangur Animation, i el llargmetratge ‘Mironins’, dirigit per Mikel Mas i Francesc Montalt, i produït per Hampa Studio. Després de la projecció, se celebrarà un col·loqui amb Mikel Mas, director i coproductor de ‘Mironins’, i les directores de ‘Becarias’: Marina Donderis, Núria Poveda i Marina Cortón.

El cicle culmina a les 17.30 hores del diumenge amb la projecció dels millors documentals de l’any: el curtmetratge ‘Una terapia de mierda’, dirigit per Javier Polo i produït per Cosabona Films, Inaudita, Los Hermanos Polo i Wise Blue Studios, i el llargmetratge ‘Bull Run’, dirigit per Ana Ramón Rubio i produït per Cosabona Films. En el col·loqui posterior participaran Javier Polo, director de ‘Una terapia de mierda’, i Juanjo Moscardó, productor de tots dos documentals.

Tant ‘Becarias’ com ‘Una terapia de mierda’ estan nominats als premis Goya en les categories Millor curt d’animació i Millor curt documental, respectivament.