You are currently viewing PRESENTEM EL JURAT DE VIDEOJOCS DELS PREMIS DE 2020

PRESENTEM EL JURAT DE VIDEOJOCS DELS PREMIS DE 2020

L’Acadèmia presenta els set membres del jurat de videojocs dels pròxims premis, que s’encarregaran de valorar les candidatures i seleccionar el Millor Videojoc

El jurat està integrat per professionals especialitzats en la indústria, dissenyadors i creadors de videojocs

Eva Gaspar

Eva Gaspar és advocada especialitzada en Empresa i IP&IT, Consultora empresarial de videojocs, professora i conferenciant internacional. Va començar la seua carrera professional en la indústria dels videojocs en 1999, ascendint des del lloc d’administrativa fins a arribar a CEO en 2011 i President del consell de Abylight Studios en 2015, empresa desenvolupadora i publicadora de videojocs amb base a Barcelona des de 2003. En 2015 Eva va ser guardonada com a “Most Prominent Female” per Casual Connect a Amsterdam. Des de 2017 també co-organitza la European Game Showcase a San Francisco. Aquesta és una ONG amb l’objectiu de donar més visibilitat als desenvolupadors indie europeus als Estats Units.

Eva Gaspar
Eva Gaspar

Arturo Monedero

Arturo Monedero és dissenyador de videojocs i vicepresident de l’AEVI (Associació Espanyola del Videojoc), Professor de disseny en Creanavarra i soci Fundador de Delirium Studios. En el seu currículum té el desenvolupament de títols com Els Rius d’Alice o Els deliris de Von Sottendorf o The Longest Road on Earth. Monedero es troba al capdavant del Comité de Desenvolupadors d’AEVI per a consolidar la indústria del videojoc espanyola Entre els seus plans està fer costat als xicotets estudis i posar en contacte a les companyies i estudis espanyols, amb els grans inversors tant nacionals com estrangers.

Arturo Monedero

Mercedes Rodrigo Miranda

Llicenciada en Belles arts per l’UCM, Mercedes va començar a treballar com concept artist de videojocs l’any 2000, passant per estudis com Rebel Act, Pyro Studios o Mercury Steam. En 2016 li concedeixen una beca a l’emprenedoria creativa en Escorxador Madrid. En 2020 guanya el premi Goya el curt d’animació “Madrid 2120”, del qual va ser supervisora de concept art. Actualment compagina la seua labor com concept artist en l’estudi Monster’s Pit amb la docència en l’URJC i Lightbox Academy.

Mercedes Rodrigo Miranda

Luis Oliván

Luís Oliván és co-fundador i productor en Fictiorama Studios (companyia responsable de jocs com a Do Not Feed the Monkeys i Dead Synchronicity), i membre de la junta directiva de DEV – Associació Espanyola d’Empreses Desenvolupadores de Videojocs.

Luis Oliván

Ramón Nafria

Ramón Nafria és desenvolupador i periodista especialitzat en videojocs. En 2016 va fundar al costat d’altres socis la companyia A Crowd of Monsters. També va fundar la Primera Associació Espanyola de Desenvolupadors de Videojocs (Doid, 2007).

Ramón Nafria

Axel M. García

Axel M. García és enginyer informàtic per la Syddansk Universitet de Dinamarca i Màster en Programació de Videojocs per la Pompeu Fabra amb més de 15 anys d’experiència professional en el sector de la programació d’apps i els videojocs, havent treballat en empreses com Deimos Space, Future Games Of London i Codigames.

Axel M. García

Carles Pons

Carles Pons és emprenedor en sèrie amb més de 20 anys desenvolupant i emprenent en projectes tecnològics principalment en el sector del videojoc. Fundador de Exelweiss on desenvolupament amb més de 50 videojocs, com l’adaptació a mòbil de les sèries House, Mr Bean i Shin Chan. Fundador d’Akamon, plataforma de jocs socials multijugador amb més de 50 milions d’usuaris que va ser venuda en 2015. Fundador de No Spoon, un laboratori de creació de startups de projectes de ludificació, realitat augmentada i gaming.

Carles Pons

Leave a Reply