You are currently viewing VALÈNCIA ACOLLIRÀ ELS PREMIS GOYA EN 2022

VALÈNCIA ACOLLIRÀ ELS PREMIS GOYA EN 2022

El Palau de les Arts serà escenari col·laborador en la cerimònia dels 35 Premis Goya, que se celebrarà a la ciutat de Màlaga en 2021

València serà la seu única dels 36º Premis Goya, que se celebraran en 2022, culminant la celebració de l’Any Berlanga, amb el qual l’Acadèmia de Cinema commemora en 2021 el centenari del naixement d’un dels pares de la institució i referent de la cinematografia espanyola.

La capital del Túria serà l’emplaçament que acollirà la gran nit del cinema espanyol en 2022 i també tindrà presència en la pròxima gala dels Goya, que se celebrarà en el Teatre del Soho CaixaBank de Màlaga. Des d’aquest espai, es realitzarà una connexió en directe amb el Palau de les Arts de València que inaugurarà aquest gran homenatge al cineasta valencià amb una actuació especial, que serà un dels grans moments de la cerimònia. Una gala que s’adaptarà a la nova situació, amb restriccions d’aforament i extremant les mesures que marquen les autoritats sanitàries, i que presentaran i dirigiran Antonio Banderas i María Casado.

En aquests Goya responsables i solidaris, en els quals es posarà en valor l’art, el talent, la creativitat i la imaginació del món del cinema, es reivindicarà des del seu lloc de naixement la figura de Luis García Berlanga (València 1921-Madrid 2010), autor de títols icònics de la nostra història com Bienvenido Mr. Marshall, Plácido y El verdugo, i President d’Honor de l’Academia de Cinema.

L’homenatge s’estendrà a tot el 2021 i culminarà en l’edició 2022 dels guardons, que s’entregaran en la terra del reconegut director i guionista valencià.