You are currently viewing “SI HE DE TRIAR ENTRE CINEMA I TELEVISIÓ, TRIE UN BON GUIÓ”

“SI HE DE TRIAR ENTRE CINEMA I TELEVISIÓ, TRIE UN BON GUIÓ”

  • Post category:Entrevistes

En AVAV presentem un nou lliurament de ‘Coses a dir’.

Dirigida per la nostra acadèmica Cristina Perales, l’entrevista a Empar Ferrer està disponible en el nostre canal de Youtube.

En l’Acadèmia, els nostres actors i actrius tenen la paraula. En aquesta ocasió entrevistem l’actriu nascuda a Mislata, qui va guanyar el Premi d’Honor en la Gala de Premis de l’Audiovisual Valencià de 2020 i que hui dia continua treballant com a actriu per a cadenes televisives com Mediaset.

En aquest nou capítol de ‘Coses a dir‘, Ferrer ens compta els seus inicis en la professió, les dificultats que ha superat en la seua terra natal per a poder dedicar-se a la interpretació i ser reconeguda, i reflexiona sobre com evoluciona la Indústria de l’Audiovisual en la Comunitat Valenciana. La passió, l’esforç i la constància es veuen reflectits no sols en el seus treballs com a intèrpret sinó també com a mentora d’actors i actrius que intenten llaurar-se un futur com el que ella ha aconseguit.

Pots veure l’entrevista ací:

Empar Ferrer

Guardonada amb el Premi d’Honor en la III Gala dels Premis de l’Audiovisual Valencià (2020), Empar Ferrer va iniciar la seua carrera d’interpretació en 1979 al costat del director Vicente Escrivá en el seu llargmetratge Visanteta esta-te queta. Al llarg de la seua carrera com a actriu de cinema ha treballat amb directors i directores com Icíar Bollaín en Flores de otro mundo, Bigas Luna en Volaverunt, Vicente Aranda en Celos, Daniel Monzón en El corazón del guerrero, Imanol Uribe en El viaje del caracol, David Trueba en Soldados de Salamina, María Ripoll en No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas i Roser Aguilar en Brava. En 2010 va iniciar la seua carrera en la televisió amb la sèrie d’Antena 3 Doctor Mateo, seguint hui dia, actuant per a cadenes com Mediaset (El Pueblo, Hospital Central), Antena 3 (El Secreto del Puente Viejo, Velvet, El Tiempo Entre Costuras), TVE (Stamos Okupa2) i Canal 9 (Senyor Retor).