You are currently viewing AQUESTA SETMANA DONAREM A CONÉIXER LES NOMINACIONS ALS PREMIS 2020

AQUESTA SETMANA DONAREM A CONÉIXER LES NOMINACIONS ALS PREMIS 2020

Aquest dijous coneixerem els nominats y nomindades de les diferentes categories dels Premis de l’Audiovisual Valencià de 2020

La segona ronda de votacions per a Acadèmics començarà el divendres 6 de novembre

Comença el compte arrere per als premis. El tret d’eixida el donarem aquest dijous 5 de novembre, dia que tindrà lloc la lectura de les nominacions als III Premis de l’Audiovisual Valencià.

L’acte se celebrarà en l’hemicicle de l’Ajuntament de València, a partir de les 18’30h i allí coneixerem els nominats i nominades d’aquesta edició, de la mà dels nostres acadèmics, la guionista María Mínguez i l’actor i director Carles Alberola. A causa de les condicions de crisi sanitària i les reduccions en l’aforament, l’acte serà a porta tancada i tan sols acudiran mitjans acreditats i membres de l’organització dels Premis. La lectura serà retransmesa en streaming a través de la web d’À punt, a partir de les 18’45 h. del mateix dijous. del mateix dijous.

A partir de la lectura de les nominacions, donarà començament la segona ronda de votacions per als nostres socis i sòcies de l’AVAV En aquesta segona volta es triaran els guanyadors i guanyadores d’aquesta edició dels Premis, que coneixerem en la cerimònia el pròxim 21 de novembre.