You are currently viewing L’ACADÈMIA VALENCIANA DE L’AUDIOVISUAL ACONSEGUEIX ELS 200 ASSOCIATS

L’ACADÈMIA VALENCIANA DE L’AUDIOVISUAL ACONSEGUEIX ELS 200 ASSOCIATS

  • Post category:AVAV
  • Post comments:0 Comments

En un temps rècord, l’AVAV aconsegueix un total de dos-cents acadèmics, una xifra redona per a celebrar en la pròxima gala dels premis.

Als professionals del sector audiovisual, se sumen enguany els Socis Júnior, una nova categoria d’acadèmic/aenfocada a estudiants de disciplines relacionades amb l’audiovisual

A menys d’un mes de la celebració dels III Premis de l’Audiovisual Valencià, l’AVAV ja pot presumir de comptar amb 200 acadèmics i acadèmiques, la xifra que esperàvem aconseguir abans de la cerimònia de la tercera edició dels Premis.

Tot i ser un any difícil per al sector cultural i la indústria audiovisual, l’Acadèmia aposta per continuar amb la seua labor de suport, difusió i promoció de l’audiovisual valencià, i espera continuar rebent nous associats i esdevenir així una agrupació amb més força que aconseguisca aglutinar al sector audiovisual.

L’Acadèmia ha realitzat una intensa labor de promoció de l’associació a través dels seus canals de xarxes socials i la seua pàgina web, i no ha deixat de tindre activitat al llarg d’enguany, malgrat les dificultats que suposa la crisi sanitària per a la realització de qualsevol activitat cultural. Al 3a Trobada d’Acadèmies d’Espanya i Portugal, celebrada el mes de febrer passat, i a les Trobades #AVAVonline que es van emetre a través canal oficial de Youtube de l’Acadèmia, se suma ara el gran esdeveniment que tanca aquest 2020, com és la celebració dels Premis de l’Audiovisual Valencià el dissabte 21 de novembre, en el Palau de les Arts de València.

La setmana pròxima es farà públic el llistat de les nominacions, la qual cosa suposarà el tret d’eixida per a la celebració d’uns premis que assoleixen la seua tercera edició amb molt bones expectatives.

Si desitges formar part de la nostra Acadèmia, només has d’emplenar aquest formulari i adjuntar la documentació que hi sol·licitem. Hi ha tres categories d’Acadèmic/a, i fins al 31 de desembre de 2020 no hi ha quota d’ingrés.

Leave a Reply