You are currently viewing ESTRENEM ‘COSES A DIR’

ESTRENEM ‘COSES A DIR’

  • Post category:AVAV

L’Acadèmia presenta una sèrie d’entrevistes on els nostres actors i actrius prenen la paraula

El pròxim 7 d’abril llancem el primer lliurament de ‘Coses a dir’, amb Sergio Caballero com a protagonista

Un dels objectius principals de l’Acadèmia és donar a conéixer la professionalitat i l’excel·lència artística dels nostres integrants. Seguint aquesta premissa, en l’AVAV presentem una sèrie d’entrevistes al nostre canal de Youtube, en les quals volem donar veu i conéixer més a fons a alguns dels actors i actrius que formen part de la nostra Acadèmia.

Dirigides per la nostra acadèmica Cristina Perales, la sèrie d’entrevistes titulada Coses a dir: els nostres actors i els nostres actrius prenen la paraula s’emetran periòdicament en el canal oficial de Youtube de l’AVAV al llarg d’enguany.

En aquest primer lliurament, que estrenarem la setmana vinent, entrevistem l’actor vilarrealense Sergio Caballero, guanyador del premi al millor actor protagonista en els Premis de l’Audiovisual Valencià de 2020 per la pel·lícula Coses a fer abans de morir. Caballero ens comptarà els seus inicis en la professió, les dificultats que comporta voler dedicar-se a la interpretació, i reflexiona sobre la indústria audiovisual valenciana i de la necessitat de posar en valor la nostra professió.

El actor Sergio Caballero

Sergio Caballero, Vila-real, 1974.

Actor de teatre, cinema i televisió, va començar els seus primers passos de la mà de Visitants, companyia de teatre de carrer, però a partir de 1997 començaria la seua marxa pels escenaris destacant els seus treballs en companyies com Albena Teatre, La Pavana o Teatres de la Generalitat Valenciana. Del seu treball en televisió, cal destacar les seues la seua participació en sèries de diferents cadenes com Movistar +, TVE, TV3 o Canal 9 en ficcions com Unió Musical Da capo, Maniàtics o Autoindefinits. En cinema, li hem vist recentment en Assemblea, d’Àlex Montoya, i en el seu paper protagonista en Coses a fer abans de morir, de Cristina Fernández i Miguel Llorens, pel·lícula que es va emportar quatre reconeixements en els passats Premis de 2020.

Pots veure el vídeo ací: