You are currently viewing TROBADES EN LÍNIA ‘PARAULA DE GUIONISTA’

TROBADES EN LÍNIA ‘PARAULA DE GUIONISTA’

  • Post category:AVAV / Noticias

Els guionistes Alfred Pérez-Fargas i Roger Danès seran els protagonistes de la primera entrega de Paraula de Guionista de 2021

Tots dos van guanyar el premi al Millor Guió en els passats Premis de l’Audiovisual Valencià

L’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual col·labora en la pròxima entrega de Paraula de Guionista, que organitza l’Associació d’Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV).

Encara que en aquesta ocasió a causa de la situació sanitària serà en línia -a través de Zoom-, aquesta tradicional trobada amb professionals pretén donar veu als i les guionistes perquè compten la seua experiència sobre el procés d’escriptura d’un projecte audiovisual.

El proper dimecres 3 de febrer tindrà lloc l’entrevista amb Alfred Pérez-Fargas i Roger Danès, guanyadors del premi al millor guió en els passats Premis de la nostra Acadèmia per la cinta La mort de Guillem, que es va emportar tres guardons, entre ells el de millor llargmetratge i millor actriu protagonista per a Glòria March. La pel·lícula està accessible per al seu visionat a la web d’À punt media.

L’entrevista amb els guionistes serà moderada per Miguel Marco. L’accés és lliure prèvia inscripció emplenant aquest formulari de la web de l’EDAV, on a més trobareu tota la informació referent a aquest nou lliurament de Paraula de Guionista.

Dimecres 3 de febrer de 2021
18’00 hores
Zoom d’EDAV Associació

Organitzat per Philip K Media i EDAV amb la col·laboració de l’Academia Valenciana del Audiovisual.