You are currently viewing TROBADES #AVAVirtual – ‘Fer cinema després de la crisi’

TROBADES #AVAVirtual – ‘Fer cinema després de la crisi’

  • Post category:#AVAVirtual

En l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual continuem amb la nostra activitat online amb les Trobades #AVAVirtual.

Després de l’estrena de la primera Trobada en el nostre Canal oficial de Youtube, en el qual representants dels productors de la Comunitat Valenciana i l’Institut Valencià de Cultura van debatre sobre la situació actual de l’audiovisual. Per a aquesta segona “taula redona virtual” convidem a professionals del cinema i la televisió per a compartir les seues experiències i explicar-nos com pot afectar el futur del cinema i la ficció televisiva aquesta crisi sanitària. Parlarem amb ells de la seua situació actual com a professionals del sector, dels treballs que s’han quedat en standby (rodatges, sèries, programes de televisió, etc.), quines accions es poden fer referent a cara al futur immediat i com canviarà la nostra manera de treballar en rodatges a partir d’ara.

Per a aquesta ocasió, reunim diferents creadors i artistes del sector audiovisual de la Comunitat Valenciana, alguns d’ells Acadèmics de l’AVAV, i tots ells amb una àmplia trajectòria professional en els seus diferents sectors –direcció, guió, interpretació i professionals tècnics–.

Comptarem amb la participació de María Mínguez, guionista i presidenta de EDAV; Ferran Gadea, actor de cinema, teatre i televisió, y membre de AAPV (Asociació d’Actors i Actrius Profesionals Valencians); Juan Luis Iborra, cineasta alicantí amb una àmplia trajèctoria en guió i direcció de Cinema y TV; y Abdón Alcañíz, director d’arte de cinema i televisió (La casa de Papel, El desentierro, Embarcadero).

La pròxima Trobada #AVAVirtual tindrà lloc el dijous 23 d’abril. A partir de les 18 hores estarà disponible al nostre Canal de Youtube.

Accedir al Canal: Academia Valenciana del Audiovisual

#AVAVirtual #Quedateencasa