You are currently viewing L’ACADÈMIA I L’IVC CONVOQUEN ELS III PREMIS DE L’AUDIOVISUAL VALENCIÀ

L’ACADÈMIA I L’IVC CONVOQUEN ELS III PREMIS DE L’AUDIOVISUAL VALENCIÀ

Aquesta tercera edició dels Premis de l’Audiovisual Valencià se celebraran a la fi de novembre a València

Enguany hi ha vint-i-quatre categories i un premi d’honor

L’Institut Valencià de Cultura i l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual convoquen la tercera edició dels Premis de l’Audiovisual Valencià, uns guardons que tenen la finalitat de reconéixer la qualitat de les pel·lícules i altres produccions audiovisuals valencianes estrenades o amb data d’estrena entre el lliurament de la segona edició dels premis i el 31 de desembre de 2020, així com de reconéixer els mèrits creatius, artístics i tècnics de les i els professionals que les han fetes possibles.

Els premis pretenen també convertir-se en un esdeveniment no sols per al sector, sinó per a tota la societat, i ser una finestra pública que valore i promocione la producció audiovisual valenciana i el treball de les i els professionals guardonats en el seu just valor.

Les categories, que arriben a vint-i-quatre a concurs més un premi d’honor que s’atorga directament, inclouen als llargmetratges, els curtmetratges i les sèries, els documentals i la ficció, l’animació, la direcció, l’escriptura, les interpretacions, els premis tècnics per a les diferents professions que intervenen en la producció d’un film, el muntatge, la direcció artística, el vestuari, el maquillatge, la il·luminació, la fotografia, etc., i també un premi per al millor videojoc.

En el cas de les obres que presenten les productores, podran accedir les que hagen sigut de comunicació pública, entesa com a exhibició en sales de cinema, festivals, televisió, Internet, etc. Com a requisit, un 20% de la producció ha de ser d’una o diverses productores amb domicili social en la Comunitat Valenciana i almenys un any d’activitat, o un 50% de l’equip tècnic i artístic ha de ser valencià o resident en el territori valencià.

En el cas dels professionals, poden accedir tots aquells que acrediten la condició de professional valencià, hagen treballat en produccions valencianes o de fora de la Comunitat Valenciana.

Les candidatures a les diferents categories poden ser presentades per persones físiques o jurídiques mitjançant un formulari en línia, el termini d’inscripció del qual acaba el 20 de setembre de 2020. Es pot ampliar aquesta informació en la nostra página web.