You are currently viewing DOCUMENTALS AMB PREMI: ELS MILLORS DOCUMENTALS VALENCIANS EN LA SGAE

DOCUMENTALS AMB PREMI: ELS MILLORS DOCUMENTALS VALENCIANS EN LA SGAE

  • Post category:AVAV / Eventos

La Sala SGAE Centre Cultural projectarà els llargmetratges documentals guanyadors en les últimes tres edicions dels Premis de l’Audiovisual Valencià.

La Fundació SGAE ha organitzat, en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual, un cicle de projeccions protagonitzades pels tres títols guanyadors al ‘Millor Llargmetratge Documental’, dirigits i produïts per alguns dels nostres acadèmics, en les tres edicions dels Premis de l’Audiovisual Valencià celebrades fins ara.

El cicle s’iniciarà el dimarts 26 d’octubre amb la projecció del llargmetratge documental guanyador en els I Premis de l’Audiovisual Valencià realitzats l’any 2018, ‘Experiment Stuka’ de Pepe Andreu i Rafa Molés, pel·lícula que narra el bombardeig de quatre xicotets pobles castellonencs durant la Guerra Civil Espanyola.

D’igual manera, el dijous 4 de novembre es realitzarà la projecció de ‘El Cuarto Reino. El Reino de los Plásticos’ d’Adán Aliaga i Álex Lora, llargmetratge documental protagonitzat pels habitants d’un centre de reciclatge situat als afores de Nova York, i guanyador al ‘Millor Llargmetratge Documental’ en els II Premis de l’Audiovisual Valencià de 2019.

Finalment, el cicle ‘Documentals amb Premi‘ conclourà el dimarts 9 de novembre amb la projecció de ‘The Mistery of the Pink Flamingo’ de Javier Polo, guanyador al ‘Millor Llargmetratge Documental’, ‘Millor Direcció Artística’ i ‘Millor So’ en els III Premis de l’Audiovisual Valencià de 2020, i que versa sobre la investigació que desenvolupa un excèntric personatge per a desentranyar l’estrany fenomen del flamenc rosa.

Per a assistir a les projeccions és necessari inscriure’s de manera gratuïta a través dels següents formularis:

?️ Dimarts 26 d’octubre – ‘Experimento Stuka’

?️ Dijous 4 de novembre – ‘El Cuarto Reino. El Reino de los Plásticos’

?️ Dimarts 9 de novembre – ‘The Mystery of the Pink Flamingo’

Les activitats es duran a terme a la Sala SGAE Centre Cultural (C/ Blanquerías 6, 46003, València) a les 18.00 hores.

Activitat organitzada per la Fundació SGAE, en col·laboració amb AVAV.