You are currently viewing CONVOCATÒRIA PRODUCCIONS MARCHÉ DU FILM 2023

CONVOCATÒRIA PRODUCCIONS MARCHÉ DU FILM 2023

 • Post category:Noticias

L’Institut Valencià de Cultura mitjançant la Direcció Adjunta d’Audiovisuals i Cinematografia estarà present en la 76 edició del Marché du Film del Festival de Cannes, que se celebrarà del 16 al 24 de maig de 2023.

La participació de l’IVC es durà a terme amb el suport tècnic i logistic de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual, complint així amb el compromís de l’AVAV de dur a terme la promoció exterior de l’audiovisual valencià i els seus professionals a través de la recentment creada oficina de promoción GloVAL.

La Comunitat Valenciana participarà sota el paraigües de l’ICEX i els exhibidors disposaran d’un stand propi dins del mercat. L’objectiu de l’Institut Valencià de Cultura i l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual és visibilitzar la presència de les produccions i els professionals de l’audiovisual valencià al MARCHÉ DU FILM en el marc d’Espanya com país d’honor, per a la qual cosa tindrem un espai per a reunions per a ús exclusiu dels professionals valencians. La gestió serà coordinada per l’AVAV, a qui caldrà adreçar-se en cas de necessitat de l’espai.

El catàleg en línia i el vídeo de les produccions valencianes estarà disponible en la web de l’AVAV, així com la informació de cada projecte. 

La intenció es afegir les produccions que no van estar en el catàleg de l’European Film Market (EFM), per la cual cosa i per tal de facilitar el treball de recopilació de material de les publicacions, invitem a les empreses productores inscrites en el registre d’empreses audiovisuals de la Comunitat Valenciana a confirmar la seua participació i preparar els materials per a la publicació de les seues produccions en la web de l´AVAV dins de de la nova pestanya de Gloval (Oficina d´Externatització de l´Audiovisual Valencià).

S’admetrà la participació d’empreses que tinguen un dels següents tipus de projecte:

1.- Llargmetratge rodat, estrenat i/o qualificat en 2021 o 2022 (ficció/documental/animació).

TERMINI PER A COMPLETAR EL FORMULARI PER AL CATÀLEG en la web de l´AVAV: des del dimecres 13 de abril i fins al  1 de maig de 2023. 

PER FAVOR CONFIRMEU-NOS LA VOSTRA PRESÈNCIA EN EL MERCAT I QUINA SERÀ LA PARTICIPACIÓ QUE TINDRAN LES VOSTRES OBRES A LES ACTIVITATS DEL MERCAT, ABANS DEL divendres 12 de maig de 2023.

Confirmacions: escrivint un email a academiavalencianaaudiovisual@gmail.com

PUBLICACIÓ DEL CATÀLEG

Per a la publicació del catàleg, aquelles empreses interessades hauran de tindre preparada la següent informació. La recopilació de dades i materials es farà EXCLUSIVAMENT a través D’AQUEST FORMULARI.

El catàleg es publicarà exclusivament en idioma anglés. Tota la informació i els textos, inclòs el títol de la pel·lícula, deuen ser proporcionats en anglès. També la sinopsi, la bio del director i la bio de l’empresa haureu de tindre-les preparades. Els textos no podran excedir els 250 caràcters.

 • Títol de la pel·lícula en VO i en anglés.
 • Fitxa tècnica i artística.
 • Sinopsi en anglés.
 • Dos fotogrames de la pel·lícula, orientació horitzontal, en formats jpg i vectorial amb qualitat suficient per a impremta.
 • Pòster, orientació vertical, en formats jpg i vectorial amb qualitat suficient per a imprempta.
 • Tràiler o teaser (màxim 3 minuts, 1920×1080, còdec h264, àudio AAC o PCM).
 • Biofilmografia del director/a en anglés.
 • Trajectòria de l’empresa productora en anglés.
 • World Sales.
 • Nom i contacte de la persona que es registrarà al Marché du Film.
 • Logo de l’empresa productora que participarà en el stand amb qualitat suficient per a impremta.

El catàleg estarà disponible en PDF.

ACREDITACIÓ PER AL MARCHÉ DU FILM:

L’acreditació per al MARCHÉ DU FILM, que donarà accés a tota l’activitat del mercat haurà de fer-la cada participant directament amb el Mercat.

Informació i acreditacions en el web deL Marché du Film.Si teniu dubtes o comentaris, podeu posar-vos en contacte amb Irene Belert: academiavalencianaaudiovisual@gmail.com – Tel. (+34) 639.970.595.