Convocatòria GloVAL COCO

  • Post category:Noticias

gloVAL, oficina de promoció i difusió internacional del sector audiovisual valencià  dedicada a fer costat a les empreses i professionals valencians en la seua  internacionalització, convoca la participació de 2 representants d’empreses del sector  audiovisual valencià en la pròxima Visita de Prospecció al Mercat de Coproducció  Connecting Cottbus (coco) que se celebrarà a la ciutat de Cottbus, Alemanya, els  dies 8, 9 i 10 de novembre de 2023.

Aquesta activitat està dirigida principalment a empreses de producció, distribució i  postproducció audiovisual de cinema amb seu permanent en la Comunitat Valenciana.  Aquest esdeveniment forma part del pla d’accions de suport a la internacionalització  de les empreses valencianes per a 2023 posat en marxa amb la col·laboració i ajuda  de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual (AVAV).  Les empreses interessades a participar hauran d’enviar la sol·licitud de participació  emplenada al costat de la documentació requerida. 

gloVAL, gràcies al suport de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i de l’Acadèmia  Valenciana de l’Audiovisual (AVAV), i en col·laboració amb el mercat de coproducció  Connecting Cottbus, es farà càrrec de totes les despeses d’acreditació, transport i  allotjament, amb un màxim de dues nits, per als 2 participants seleccionats. La  selecció final dels candidats serà realitzada per un comité de selecció proposat i  designat íntegrament pel propi mercat de coproducció Connecting Cottbus atesos els  requisits i perfils sol·licitats en la convocatòria. 

A més d’oferir als participants de la indústria l’oportunitat de descobrir nous projectes  i debatre possibles associacions amb l’objectiu de fomentar la coproducció  internacional, el programa marc de coco ofereix una visió de les tendències i reptes  actuals en el finançament, producció i distribució de pel·lícules. Els temes de la  indústria s’exploren en forma de panells, taules redones, conferències i tallers. Durant  l’estada dels participants seleccionats, diversos actes de networking reuniran  representants de projectes i participants de la indústria, i també oferiran l’oportunitat  de conéixer a cineastes del FilmFestival Cottbus, que se celebra paral·lelament. 

Les presentacions de projectes cocoPITCH són públiques per a tots els participants  inscrits en coco, mentre que les projeccions de cocoWIP (treballs en curs) estan  reservades exclusivament a agents de vendes, distribuïdors i altres experts de la  indústria. L’últim dia de coco gira entorn de les reunions one2one amb els projectes.