You are currently viewing CECILIA BARTOLOMÉ, JULI MIRA I EMPAR FERRER, ACADÈMICS D’HONOR

CECILIA BARTOLOMÉ, JULI MIRA I EMPAR FERRER, ACADÈMICS D’HONOR

  • Post category:AVAV / Eventos

El dissabte 5 de juny, tindrà lloc el nomenament oficial en la gala de cloenda del Festival d’Alacant.

Cecilia Bartolomé, Juli Mira i Empar Ferrer són tres grans professionals del cinema valencià, la carrera artística dels quals ha trascendit més enllà de les nostres fronteres

Qui rebera el Premi d’Honor en la primera celebració dels Premis de l’Audiovisual Valencià de 2018, Cecilia Bartolomé, la cineasta alicantina compta en la seua filmografia amb un gran nombre de llargmetratges de ficció i documentals, en els quals també ha desenvolupat la seua faceta com a guionista i productora. Destaca de la seua àmplia cinematografia els films Lejos de África, Vámonos, Bárbara -amb l’actriu Amparo Soler-, i els seus dos polèmics i reconeguts documentals Después de… sobre l’época de la Transició Espanyola.

Cecilia Bartolomé, Premi d’Honor 2018

El cas de l’actor alcoià Juli Mira, la seua inconfusible veu i la seua presència en l’escenari i davant la càmera li ha valgut una prolífica carrera de cinema, teatre i televisió, però també com a actor de doblatge de nombroses pel·lícules i sèries. La trajectòria de Mira fou reconeguda en 2019 en la segona edició dels nostres Premis, a qui recentment hem pogut veure en pel·lícules com Formentera Lady, de Pau Durà, o en sèries de televisió com La Fossa o Velvet.

Juli Mira, Premio de Honor 2019

En l’última gala dels Premis de 2020, la també actriu Empar Ferrer va ser mereixedora del Premi d’Honor que va recollir amb entusiasme i molta emoció davant l’auditori del Palau de Les Arts de València. Nascuda a Mislata, Ferrer no para de treballar com a actriu i actualment la podem veure en la petita pantalla en el paper de María per a la sèrie El pueblo, de Mediaset.

Empar Ferrer, Premio de Honor 2020

Grans artistes i professionals d’encomiable trajectòria, Empar Ferrer, Juli Mira i Cecilia Bartolomé rebran aquest dissabte el nomenament d’Acadèmics d’Honor, en un acte que organitza AVAV durant la cerimònia de cloenda del 18é Festival de Cinema d’Alacant.